Sociaal Fonds Den Bosch steunt plannen die de leefbaarheid verbeteren
Bouwen aan een gezellige, schone, veilige stad

Welke plannen steunt het fonds?

Het Sociaal Fonds Den Bosch wil de leefbaarheid in de stad bevorderen. Alle initiatieven die een wijk of buurt gezelliger, leuker, schoner of veiliger maken, kunnen in aanmerking komen voor een financiŽle ondersteuning. Het kan gaan om nieuwe of bestaande plannen. Denk dan bijvoorbeeld aan het in contact brengen van mensen (jong en oud) of het verbeteren van de integratie van minderheden.

Hoe dient u een aanvraag in?

Als uw idee voldoet aan het doel dat het fonds voor ogen heeft ťn aan de gestelde voorwaarden, kunt u een aanvraag voor subsidie indienen. U kunt het aanvraagformulier hier downloaden. Als u dat wilt, kunnen we u ook helpen met het invullen en indienen van uw aanvraag. Stuur dan een e-mail naar info@sociaalfondsdenbosch.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het bestuur beslist

Als uw aanvraag is ontvangen, bepaalt het bestuur van het Sociaal Fonds Den Bosch of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) financiŽle ondersteuning. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Het geld wordt ineens of in delen uitbetaald als het project in uitvoering is en facturen zijn overlegd. Wij wensen u veel plezier en succes bij de uitvoering van uw plannen. Samen maken we
s-Hertogenbosch nůg leuker!